Open Glazen Super Van Lopik

Afgelopen events

Nieuwsoverzicht

Open Glazen Super Van Lopik


dinsdag 23 januari 2018

Het nieuwe jaar is alweer bijna 3 weken oud maar we wilden jullie graag nog verslag doen van een geslaagde Open Glazen van 20 december 2017.

Zo'n 30 mensen waren te gast bij Super van Lopik en Resto van Lopik aan de Vetteoordskade 6. Een aantal vertrouwde gezichten maar ook een aantal nieuwe gezichten. Ook de wethouder EZ, Bert van Nieuwenhuizen, kwam langs om de ondernemers te ontmoeten en het verhaal te horen van de directeur van Super en Resto van Lopik, Rob uit den Bosch.

Na de ontvangst en opening door de organisator van de Open Glazen, Petra Hickendorff, vertelde Rob onder andere over de nieuwe mogelijk van het online bestellen voor bedrijven. Sinds de opening in april 2017 draait de supermarkt goed maar kunnen ze nog wel wat meer klanten gebruiken die de 'volle' prijs betalen. Alleen op deze manier kunnen zij een korting geven aan mensen die een kortingspas hebben. Voor bedrijven en instellingen (en particulieren die wat grotere bestellingen willen plaatsen) is er nu de mogelijkheid om via de website te bestellen. Dit kan via https://bestelling.supervanlopik.nl/menu/. Neem eens een kijkje op de site, plaats je bestelling en steun de mensen die het wat minder breed hebben.

Resto van Lopik loopt sinds de opening in november 2017 ook goed en is nu de catering aan bedrijven en instellingen verder aan het ontwikkelen. Tijdens de Open Glazen werd er door de organisatie van de Open Coffee ook een leuke prijs beschikbaar gesteld en verloot onder de aanwezige ondernemers. De prijs is gewonnen door Hester Dekker van Hester Philine, interieurontwerp en styling. Veel plezier bij het diner voor twee!

Al met al was het weer een zeer geslaagde bijeenkomst en we kijken uit naar de volgende bijeenkomst op woensdag 28 februari 2018. Graag weer tot ziens bij de Open Coffee Vlaardingen.

         

Reacties

Organiseren of sponsor worden?