Over de Open Coffee Vlaardingen

Het ontstaan:

Het netwerk is in de zomer van 2010, tijdens overdenkingen op een Vlaardings terras, opgezet door enkele enthousiaste ondernemers.
Zij wilden startende ondernemers een plaats bieden om maandelijks informeel en laagdrempelig te komen netwerken en zodoende bij te dragen aan een goed ondernemersklimaat. 

In de loop der jaren is de Open Coffee Vlaardingen zich steeds meer gaan richten op ALLE Vlaardingse ondernemers. Natuurlijk zijn starters bij ons nog steeds van harte welkom, maar het is vooral goed om te zien hoe startende ondernemers en ervaren ondernemers elkaar vinden en mooie samenwerkingsverbanden aangaan.

Hoe werkt het:

De Open Coffee Vlaardingen, vindt om de maand plaats op de laatste woensdagochtend van die maand. Dit is meestal van 9 tot 11 uur en een enkele keer van 17 tot 19 uur. Steeds op een andere interessante locatie.

Er is geen lidmaatschap dus ook geen kosten voor de deelnemers (behalve in sommige gevallen je eigen kopje koffie of thee).

Tijdens de Open Coffee presenteert de gastlocatie zich kort aan de aanwezige ondernemers. Indien de locatie daarvoor geschikt is zal er ook een korte rondleiding zijn.

Na de presentatie van de gastlocatie bieden we aan één van de aanwezige ondernemers de mogelijkheid om, in max. 2 minuten, zijn verhaal te vertellen. Heb je iets te bieden, of te vragen, wil je jezelf voorstellen of zoek je een samenwerking? Maak hier dan gebruik van.