Advies- en administratiekantoor MenL

Referentieoverzicht

Advies- en administratiekantoor MenL


woensdag 28 maart 2018

MenL houdt uw zaken op orde!

Een gezond bedrijf, dat is wat u wilt als ondernemer. Een gezond bedrijf is ook wat wij u gunnen. Met onze brede expertise op het gebied van administratieve, financiële en fiscale dienstverlening kunnen wij u daar bij helpen. Dat doen wij op onze eigen manier: deskundig, persoonlijk en een tikje eigenzinnig.

MenL presenteert kille cijfers met gevoel. Wij vertalen uw wensen naar een op maat gesneden oplossing. Om dat goed te kunnen doen, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons hoort u geen ingewikkelde verhalen, maar duidelijke taal. Wij zijn niet bang om eerlijk en direct te zijn als dat even moet. Als een waakhond zitten wij er bovenop om uw administratieve, financiële en fiscale zaken op orde te houden.

De MenL-app is live

Wilt u op de hoogte blijven van belastingen en administratieve veranderingen? Download onze gratis app.

Of neem eens een kijkje op de website van MenL.

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

 


Reageren?