De Hek Communicatie

Referentieoverzicht

De Hek Communicatie


dinsdag 20 maart 2018

Maak de juiste indruk

U heeft maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Wij werken met u samen om te zorgen dat deze eerste indruk aansluit bij u en uw bedrijf. Van reclame- en drukwerk tot uw online representatie. U kunt met een gerust hart de boer op, zeker van uw zaak.

Uw bedrijf is een merk. Als MKB’er of ZZP’er heeft uw bedrijf doelen die het wil bereiken en waarden die het wil communiceren. Een juiste marketingstrategie is hier essentieel bij.

Onze marketingdiensten

De Hek biedt verschillende diensten aan die u helpen bij het bereiken van uw doelgroep. Zo ontwerpen en ontwikkelen wij uw website of applicatie, uw huisstijl en promotionele drukwerk en verzorgen wij uw e-mail- en advertentiecoampagnes.

Wij voorzien u uiteraard ook van advies en begeleiding. U wilt bijvoorbeeld een grootschalige webshop opstarten voor uw onderneming? Dan helpen wij u om dit proces soepel te laten verlopen. Dit kan door voor u te communiceren met de betrokken partijen, met u mee te denken over uw marketing en een geschikte communicatiestrategie op te stellen.

Open Coffee Vlaardingen

De Hek heeft ook de huisstijl en het logo voor de Open Coffee Vlaardingen ontworpen en deze website gebouwd. Neem ook eens een kijkje op de website van De Hek!


Reageren?